tisdag 2 oktober 2007

Vandringen har börjat!


Har just varit och gett dig en Alvedon Axel. Du hade så ont i ett ben. När du sköljt ner den med lite vatten sa jag: - Drick lite mer vatten börjar den verka fortare. Men jag vill ju inte ha mer värk så jag dricker inget mer. Nej just det ja. Så det kan bli.
Att skriva denna dagbok tror jag faktiskt gjort mig till en bättre pappa. Men tänker lite extra på vad ni gör och säger och sedan pratar jag kanske lite mer med er också. Detta knep har jag nu tänkt att använda i min förvandlig (från barbapappa till stålmannen). Jag tänkte så här: eftersom jag tror att jag blivit en bättre pappa av att skriva dagbok så kanske det även funkar på bantandet. Om jag skriver om det så kanske jag bantar bättre (är idag kanske inte den bäste bantaren men förmodligen den mäste). Hmmm det kan funka.
Det kan ju även vara bra för er om det skulle bli så att ni går i pappas fotspår, och där någon gång i medelåldern upptäcker att ni blivit överviktiga. Tänk så bra att bara kunna plocka fram gammelgubbens bantnings recept. Ett snabbt och effektivt sätt att gå ner i vikt. I går var jag på mitt första träningspass. 30 min på träningscykel och 30 min på "vibrogym". En vibroplatta som vibrerar och sen gör man massa rörelser på den. (detta är förmodligen något ni kommer att garva åt om 30 år). Instruktören tittade lite oroat när jag ställde mig på plattan. Skulle hon lyckas få all denna massa i rörelse? Och nog tyckte jag att lamporna började blinka när hon startade maskinen. Men efter ett par sekunder vibrerade hela härligheten (och slutade inte riktigt förrän i duschen hemma). I morse vägde jag in mig och har satt som mål att väga 75 kg den 15/5 kl 8.00. Och eftersom det bara är ni som läser detta kan jag väl meddela att ingångsvikten är 83,0 kg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejja, hejja lillebror det kommer att gå jättebra!! Lät intressant men den där "rymdmaskinen" du provade;)
Som faster VET jag att du är en kanon bra pappa och din fru en kanon mamma så det ser ljust ut för mina brorsöner!!! Kram

Steffe sa...

Tyvärr verkar det vara just en rymdmaskin full fart uppåt!
Och som förälder har jag ju två syskon som förebilder.......