tisdag 25 december 2007

julafton


Då har vi klarat av julaftonen för denna gången. Och jag får nog hålla med er gubbar att detta var den bästa julen i mitt liv. Det låter nog så varje år men för min del känns det som en extra lyckad julafton. Dagen började med att ni fick öppna varsitt paket som tomten lämnat när han under natten besökt oss. Han hade förstås även fikat upp fikat som ni ställt fram till honom kvällen innan. Efter det åkte vi till farmor och farfar där vi julbastade och åt gröt. Sedan blev det förstås kalle och hans vänner. Sedan kom faktiskt tomten (första gången han dök upp innan maten) och delade ut klappar till alla snälla barnen. Efter det blev det förstås en hel del mat. Typ rätt mycket, för att inte säga typ äckligt mycket. Men det hör ju till. Underbart gott! (tack mor)
På hem vägen hann vi även förbi mormor, morfar faster och farbröder. Och tro det eller ej men där blev det mer klappar och nog slank det även ner lite godsaker där. I dag har vi också ätit julbord. Denna gång hos mormor, och lika gott där (tack). Sedan har ni förstås lekt med era julklappar.
Tjock Steffes bantarblogg ligger på is och kommer att tas upp efter trettondagen när nya livet börjar. Då under namnet Supertjock Steffes bantarblogg.

Inga kommentarer: