torsdag 23 augusti 2007

Tillökning i Familjen

Till alla som undrat, kan vi då äntligen meddela den glada nyheten. Nu blir det tillökning hos familjen Vikström. Bullen är i ugnen och under gödning. Än är han bara 4 veckor men tiden går ju fort. Nu blir det spännande att följa ännu en unge växa upp. Vi har inte sagt något till barnen än eftersom vi inte bestämt till hundra procent om vi ska behålla honom. Detta är förstås ett svårt beslut som vi måste ta inom kort. Det som talar för är att det förmodligen blir en väldigt gullig och snäll unge om den brås på mamma. Och visst skulle det vara supermysigt. Men det som talar emot är framför allt att det blir jobbigt att upp fostra ännu en unge. Börja om med pink och bajs. Och det blir ju svårt att fara till Jörn. Ska han följa med blir det ju jobbigt. Och det går inte lämna honom hemma alltför mycket heller. Vi vet att det är en pojke och helst skulle vi vilja ha en liten tjej. Vidare vet vi ju inte heller hur det funkar när det är närmaste grannen som är mamma. Som jag ser det kan det bli en hel del svartsjuka. Fast det får man väl ta då. Vidare kostar det ju en hel del också. I framtiden lär han väl springa runt och göra alla grannar på smällen, så förmodligen måste vi kastrera honom. Har hört att det är väldigt dyrt. Att han är svart det tycker vi är gulligt. Så det mesta lutar väl åt att vi behåller honom. Nu ska han bara äta och bli större. Dom ska väl helst var 8 veckor innan man tar dom. I morgon kan jag lägga ut en bild på hans brorsa.

5 kommentarer:

Erica sa...

Han är ju så söööööööt...men de kan leva i minst 14 år så han kan bli den sista ungen som flyttar hemifrån. :)
och vad gör vi med honom när vi åker till Turkiet? För det gör väl? :)

Anonym sa...

Alltså, kan man se honom för det kan inte jag.... Är det en hund eller en katt??? Katter måste kastreras... De blir lite odrägliga annars... Men lycka till!!!

Anonym sa...

Jissess!!!.. höll på att sätta kaffet i vrångstrupen du kan då få till det ;).. så när bestämmer ni er då??.. gulligt med en kisse hade gärna själv haft en men inte i lägenhet.. Ha en fin helg!! Kram syster

Anonym sa...

Jag SATTE kaffet i vrångstrupen!!!!! Vrålade till maken ... för att sedan inse att ni blivit med husdjur?? Eller? Antar att det är en liten misse eller vovve på G. Grattis får man väl säga, men tänk på att våran ÄR 14 år och supersenil.... hahaha!!!

Kul att ni kommer med imorgon!!

Kram från hon på andra sidan byn. Byn INTE stan... ;-)

Steffe sa...

Japp en kisse är alltså på G. Men dom sagt vi har inte besteämt oss än.